21.3.2011

Alegria


Musatreenit.

Yksi niistä upeista asioista capoeiran harrastamisessa on ihmiset!
Kaikki capoeiraa harrastavat ihmiset ovat mahtavia, olivat sitten kotoisin mistä hyvänsä, minkä ikäisiä hyvänsä ja mitä ikinä elääkseen tekevätkin.

Yhdessä treenatessa, laulaessa ja tanssiessa syntyy pieni yhteisö, jossa ihmiset ovat ystäviä keskenään. Tapaamiset ja treenit täyttyvät iloisesta puheensorinasta ja naurusta. Capoeira on niin mukaansa tempaava laji, että meille ei riitä kahdet, kolmet tai neljätkään treenit viikossa! Me käytämme vieläpä vapaa-aikaamme mokomaan hullutukseen! Aina silloin tällöin vietetään illanistujaisia joihin ihan jokainen on tervetullut, hyvää syömistä ja musiikkia, joskus ehkä elokuva tai capoeiravideoita.. ja yleensä illan aikana päädytään laulamaan capoeiralauluja.
Laulujen, ja soittamisen opettelu onkin tärkeää capoeristan kehityksessä, ja omalla ajalla on helppo keskittyä soittamiseen ja lauluihin, kaikessa rauhassa.

Chaverinho ohjaa rummun soitossa.


Operação comércio

Joskus yhteistyö tulee todelliseen tarpeeseen. Yhdistyksen kirpputoripöytään lahjoitti harrastajat valtavasti tavaraa, kiitos siitä kaikille!
Yhteisen illanvieton ja soittoharjoitusten lomassa hinnoittelu kävi kädenkäänteessä. Kiitokset avustakin siis osallistuneille!

Uskoisin ettei monikaan meistä tulisi viettäneeksi aikaa niin monenlaisten, erilaisten ihmisten kanssa ilman tätä harrastusta. Synkimmänkin talvipäivän huolet kaikkoavat kun astuu treenisaliin, ja näkee kaikki iloiset ystävät! Ja mikä olisi parempi lääke väsymykseen ja stessiin, kuin tiukka treeni!

Capoeira sopii ihan kaikille!

Aurinkoista kevättä kaikille!

Ei kommentteja: